MSC Cruises impune noi reguli cu privire la călătoria minorilor la bord

14 iunie 2024

Copiii cu vârsta sub 1 an sunt acceptați la bord, cu excepția croazierelor mai lungi de 11 nopți, pentru care este necesar ca minorul să aibă cel puțin 1 an la momentul îmbarcării.

Pasagerii cu vârsta sub 18 ani trebuie să călătorească însoțiți de părinți sau de un tutore legal. În caz contrar, la momentul rezervării trebuie furnizată o împuternicire semnată de către părintele absent, împreună cu numele unui însoțitor sau al unei persoane desemnate care se ocupă de minor.

Pasagerii minori pot fi repartizați într-o cabină fără prezența unui adult, sub rezerva unor condiții.

Contactează-ne pentru ofertă de croazieră

S-a deschis noul terminal de la Aeroportul Cluj Napoca!

5 iunie 2024

S-a inaugurat azi, 5 iunie 2024, noul terminal de plecări de la Aeroportul Cluj Napoca iar de vineri va fi complet funcțional! 

Terminalul Aeroportului Internațional „Avram Iancu”a fost extins cu 7.200 de mp.  Sunt 5 porți de îmbarcare Schengen la parter , alte 2 porți Schengen și 4 non- Schengen la etaj.

Contactează-ne pentru sfaturi de călătorii

Călătorește în TURCIA cu cartea de identitate!

31 mai 2024

Persoanele care nu dețin carte de identitate pot călători doar cu paşaportul care să aibă o valabilitate de minimum 150 zile la momentul intrării în Turcia şi să dispună de cel puţin o filă goală.

La punctele de frontieră, se va completa un formular în care vor fi menționate datele de intrare, numele, prenumele, cetățenia și sexul persoanei. Este important ca acest formular să fie păstrat pentru a fi prezentat la controalele de rutină și la ieșirea din Turcia.

Sursa oficială:  https://www.mae.ro/travel-conditions/3753

Vezi oferte Turcia

Grecia

Se mărește taxa locală în Grecia din 2024

21 decembrie 2023

Din 2024, turiștii  vor achita o taxă climatică, impusă de statul elen pentru a acoperi cheltuielile generate de incendii forestiere și inundații. Va fi o taxă sezonieră, plătită din martie până în octombrie, diferențiat pe clasificarea unităților de cazare.

Apartamente 1,50 €/cameră/noapte

Hoteluri 1 si 2 * 1,50 €/cameră/noapte

Hoteluri 3 * 3 €/cameră/noapte

Hoteluri 4 * 7 €/cameră/noapte

Hoteluri 5 * 10 €/cameră/noapte

Vezi oferte Grecia