— Servicii—

Cu ce ne ocupăm noi mai exact în agenție


Cu ce te putem ajuta?

La Mondial Holiday ne diferențiem prin faptul că avem o viziune complexă, modernă și bazată pe actualitate. Nu ne oprim la serviciile de bază în turism. Căutăm mereu idei și experiențe care vor avea un impact unic asupra vacanței tale și ne concentrăm pe toate etapele din procesul de organizare a unei vacanțe. Te sfătuim în alegerea concediului și ținem legătura pe tot parcursul sejurului. Te ținem în permanență la curent cu eventualele modificări de orar de zbor sau de modificări de condiții de călătorie, astfel, chiar poți fi relaxat.

Plajă superbă, apus de soare, marea albastră, oferte sujur

Sejururi

Pentru momentul mult așteptat al anului, vacanța, avem pregătite o varietate de opțiuni! Orice îți poți imagina noi transformăm în realitate și îți răspundem la întrebarea: Unde să merg în concediu?


De la zboruri charter, la pachete tailor-made, sau combinații de circuit/city-break + plajă, suntem convinși că îți putem satisface dorințele de călătorie! Plaje cu nisip, hoteluri adults-only, facilități pentru copii, destinații culturale etc.

Bilete de avion achiziționate de la Mondial Holiday

Bilete de avion

Avem acces dedicat în sisteme de căutare internaționale, astfel suntem la dispoziția ta pentru orice destinație de pe acest glob, prin intermediul companiilor locale sau low-cost. Așa că spune-ne unde vrei să călătorești iar noi îți găsim biletul de avion perfect pentru tine!

City Breaks în Veneția, Italia și oriunde vrei în toată lumea

City Breaks

Escapadele de weekend sunt printre preferatele clienților noștri. Fie că vorbim de un city-break cu avionul sau un city-break cu mașina, avem soluțiile potrivite pentru orice destinație, buget sau categorie.

Circuite concepute de Mondial Holiday conform solicitărilor tale

Circuite

Îți plac călătoriile în care în fiecare zi ești în altă destinație? Te urci în avion sau în primul autocar spre itinerariul dorit.
Îți dorești ceva nou și inedit? Un circuit altfel? Prin intermediul partenerilor locali de pe toate continentele vă putem asigura o experiență unică, gândită și concepută conform solicitărilor tale!

Croaziere pe mare oriunde îți dorești organizate de Mondial Holiday

Croaziere

Cine nu ar vrea o vacanță în care să doarmă într-un hotel de 5 stele plutitor și în fiecare dimineață să se trezească într-o altă destinație? Îți putem oferi astfel de pachete începând de la croaziere pe fluvii, mări sau oceane, de la 2 la 118 nopți, în funcție de orașul de plecare.

Ai nevoie de mai multe informații?

Nu ezita să ne contactezi! Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările!