RHODOS – insula soarelui și a distracției

de Claudia Herțeg
7 martie 2023 de
MONDIAL AIR SRL, Mondial Holiday - Claudia Herteg

Bună, sunt Claudia Herteg , manager al agenției Mondial Holiday și astăzi vom călători în Rhodos – insula soarelui și a distracției.

Situată la confluența a două mări, Mediterana și Egeea , insula Rhodos este o destinație de concediu pentru toate gusturile , atât pentru turiștii activi, dornici să exploreze , să descopere cât mai multe într-un concediu, pentru iubitorii de natură , istorie , pentru cei dornici de distracție , pentru iubitorii de windsurfing , dar și pentru cei care doresc doar să se bucure de servicii de lux , de plajă și de apa mării .

Îmi povestea un prieten despre o discuție interesantă. Erau mai multe persoane la o masă și unul dintre persoane spunea : am fost în Rhodos și a fost minunat : plaje cu nisip , intrare lină în apă, servicii super la hotel, în timp ce a doua persoană relata : am fost in Rhodos și a fost crunt : plaja îngustă cu pietre , valuri , vânt. Ambele persoane au avut dreptate și au fost în concediu pe aceeași insulă, dar în locații diferite .

Ce e important să știi despre Rhodos pentru a avea o vacanță reușită? Află din materialul următor:


Pentru alte informații și oferte personalizate nu ezita să ne trimiți un e-mail pe adresa info@mondial-holiday.ro și împreună cu colegii mei, te vom ajuta în alegerea programului potrivit.


Multumesc și îți doresc o zi minunată, oriunde te-ai afla!

Arhivează