Jurnal infotrip CIPRU DE NORD

de Raluca Candrea
21 martie 2023 de
MONDIAL AIR SRL, Mondial Holiday - Claudia Herteg

Dragi prieteni pasionați de călătorii,

Împărtășim azi cu voi experiența unui nou infotrip, de această dată a colegei noastre Raluca, în urma vizitei efectuate în fermecătorul Cipru de Nord. 

Ce oferă Cipru de Nord?

Mult soare, mare albastră, plaje de nisip, cele mai frumoase orașe istorice din întreaga insulă, resorturi Ultra all-inclusive după modelul turcesc, multe cu aquapark, spa și casino dar cu tarife mai reduse față de cele din Antalya.

Prin ce diferă Cipru de Nord față de Cipru de Sud?

Cipru de Sud este cel grecesc, parte din Uniunea Europeană și mai dezvoltată iar Cipru de Nord este cel turcesc, mai liniștit, mai puțin comercial dar care are o istorie, frumusețe si un farmec aparte, un farmec retro.

Capitala insulei este Nicosia, singura capitală de altfel din lume, divizită în două. Doar aici poți trece aproape dintr-un univers într-altul la doar câteva sute de metri distanță. Luând la pas strada pietonală comercială, europenizată din Nicosia de Sud, aceasta se termină brusc, imediat după punctul de frontieră, transformându-se într-un bazar oriental din Cipru de Nord, cel turcesc.

 Cipru de Nord oferă toate premisele unei vacanțe perfecte  și merită adaugată pe lista destinațiilor-must see- ne povestește Raluca.

 
 


Pentru alte informații și oferte personalizate nu ezita să ne trimiți un e-mail pe adresa info@mondial-holiday.ro și împreună cu colegii mei, te vom ajuta în alegerea programului potrivit .

Îți dorim să ai parte de multe călătorii frumoase. Pe curând!


Arhivează