Jurnal infotrip BODRUM-MARMARIS-FETHIYE

de Anikó Farmathy
13 martie 2023 de
MONDIAL AIR SRL, Mondial Holiday - Claudia Herteg

Dragi prieteni pasionați de călătorii,

Împărtășim azi cu voi o nouă experiență din seria infotripurilor, ​și anume: Bodrum-Marmaris-Dalaman-Fethiye, cele mai frumoase și bogate stațiuni, situate pe coasta egeeană a Turciei. 

În cadrul programului, colega noastră Anikó , a stat la 5 hoteluri, a vizitat alte 30 și a parcurs 4 regiuni din Turcia  în 9 zile.

Vei descoperi  aici o total altă față a Turciei, cu multe influenţe europene, emanând o atmosferă boemă, cu oameni primitori.

Peisajele se întrec în frumusețe iar alternanța munte-mare, mereu prezentă, le conferă un farmec aparte.

De la hoteluri de 5 stele cu Ultra all inclusive, centre Wellness & Spa, resorturi adults only, până la pensiuni și vile de închiriat în regim self service, reg​iunea satisface orice buget, iar raportul calitate preț e renumit în întreaga lume. 

Recomandăm aceste regiuni în special celor care doresc o vacanță activă, cu multe activități în aer liber, precum jeep safari, sailing, snorkelling, scufundări sau paraglading în Ölüdeniz- considerat cel mai bun loc din Europa pentru practicarea acestui sport!

 
 


Pentru alte informații și oferte personalizate nu ezita să ne trimiți un e-mail pe adresa info@mondial-holiday.ro și împreună cu colegii mei, te vom ajuta în alegerea programului potrivit .

Îți dorim să ai parte de multe călătorii frumoase. Pe curând!


Arhivează